Energiezuinig:

Uw chalet winterhard geisoleerd!


Montana Chaletbouw bouwt zijn basis chalets standaard middels de traditionele HoutSkeletBouw methode.
Houten regelwerk voorzien van rockwool isolatie in de wanden.
Hardgeperst PU isolatie in de vloer en op het dak.(warmdak constructie).
Met deze constructie is uw chalet winterhard geisoleerd en heeft u geen last van vochtproblemen.
Dit zijn dingen wat u als consument niet aan de buitenkant ziet, maar wat wel zeer belangrijk is.
Niet alleen in uw energie verbruik, maar ook wat betreft geluidsisolatie, levensduur en de vochthuishouding. Maar het kan nog beter!!!!


Montana chaletbouw bouwt naast de traditionele HoutSkeletBouw nog met een ander bouwsysteem.
Het EEPANEL bouwsysteem!
Deze SIP-panelen bestaand uit een plaatmateriaal, harde isolatie met vurenhouten ribben, en nog eens een plaatmateriaal die in een pers met elkaar verlijmd worden.
Deze bouwmethode is constructief zeer sterk doordat hij uit een stuk geproduceerd wordt en vol vlaks verlijmd is. Bovendien gaat deze constructie veel langer mee dan de op de traditionele wijze gebouwde chalets. De verwachtte levensduur van deze constructie is zeker 50 jaar. Ook heeft u nooit last van inzakkende isolatie, wat bij mineraal wol isolatie wel het geval kan zijn. De onderzijde van vloer van het chalet kan ook nog afgewerkt worden met een polyester laag waardoor deze ook op vochtige ondergronden geplaatst kan worden.

constructief zeer sterk

Door deze constructie zijn Montana chalets elk seizoen bewoonbaar, constructief zeer sterk, duurzaam en bespaart u enorm op uw energienota. Door dit unieke EEPANEL-bouwconcept is Montana chaletbouw zijn tijd ver vooruit!
Montana chaletbouw bouwt het chalet van de toekomst!